reyc Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 no...dam tud jest eno idejo za spot. mengeško polje, polje med Mengšom in Kamnikom, za tiste ki malo bolj poznate ta del boste vedeli, sicer je pa to precej ravnine, ki sicer služi obdelovalnim površinam, u zimskih in poznih jesenskih mesecih, ko najbolj?i ste poberejo svoje pridelke, se pa lahko spremeni tudi v kite spot. ''sezona'' kajtanja na tem prizorišču traja seveda dokler najbolj?i ste spet ne ''zasedejo'' svojega teritorija. problem je edino glavna cesta v bližini, zato prostor zna bit malo nevaren, če zapihajo kakšni nepredvidljivi vetrovi, ampak če se omejiš na manjšo površino ni prav nič nevarno. u glavnm...večino mojih treningov na suhem sem opravil na tem prizorišču, lani sem celo enkrat ujel malo vetra, ko je bil na polju še sneg (blo ga je sam kake 3cm, spodaj pa kamni, tko da si rezultat na mojem bordu najbrž predstavljate). spot mojim potrebam zaenkrat ustreza. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAVID Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Danes na Jezerskem,cca.15cm sveže zapadle podlage,precej refulast veter( po mojem ni idealnih pogojev-preveč zavita dolinca,stisnjena med gore)no malo smo pa vseeno zaorali,desant uspel na začudenje domorodcev.http://www.pan-da-sp.si/index.php?stran=galerijaNekaj slikc še v galeriji št.4 na www.pan-da-sp.siL.p.David Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reyc Posted November 23, 2005 Author Share Posted November 23, 2005 vse čestitke za začetek zimske sezone kajtanja david...pri nas to žal še ni mogoče :( bi pa rad čimprej začel...po mojem se bom moral zapeljati kam drugam, morda se oglasim celo na jezerskem, vsekakor pa nekam kjer je vetrovno in sneg. nism opazu boarda, oz. smuči...a to si šou na suho? LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAVID Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 ja,ja morš met št.noge najmanj 52 pol gre pa kr na suho drgač pa na slikah je Vili,on ma št.noge 54 gor pa bosanske papuče,.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reyc Posted November 23, 2005 Author Share Posted November 23, 2005 hehe....pol se da tud po vodi marsikej ustvarjat ane? enim je narava dala velke noge, pa tko pršparajo pri nakupu dragih dil... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 Jezersko???Ste pa mel hudicevo sreco da ste tam ujel veter!Pomagal vam je samo tale mocan sever ki je prebil tele dni!Jezersko smo ze veckrat cekirali in dalj od drsanjain kuhanega vina nismo prisli, torej HURAza par fur ki ste jih naredil! Sicer pa v tolk celcabols dela smowboard ali pa kar kajt dila, saj je sistemcist enak!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
veber Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 cestitke za otvoritev snow sezone, sicer pa zgleda danes, da bomo tudi drugi po dolinah prišli na račun. upam da ga namede 2m pa da drži, do aprila hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reyc Posted December 10, 2005 Author Share Posted December 10, 2005 če se kdo še odloča kam, pa kako dons...pr ns piha, tko d grem jest mal na mengeško polje pogledat, če je dost vetra za en suhi trening, mogoče clo za sprobat kiteskates. LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts