Jump to content

Mengeško polje

reyc

Recommended Posts

no...dam tud jest eno idejo za spot. mengeško polje, polje med Mengšom in Kamnikom, za tiste ki malo bolj poznate ta del boste vedeli, sicer je pa to precej ravnine, ki sicer služi obdelovalnim površinam, u zimskih in poznih jesenskih mesecih, ko najbolj?i ste poberejo svoje pridelke, se pa lahko spremeni tudi v kite spot. ''sezona'' kajtanja na tem prizorišču traja seveda dokler najbolj?i ste spet ne ''zasedejo'' svojega teritorija.

problem je edino glavna cesta v bližini, zato prostor zna bit malo nevaren, če zapihajo kakšni nepredvidljivi vetrovi, ampak če se omejiš na manjšo površino ni prav nič nevarno.

u glavnm...večino mojih treningov na suhem sem opravil na tem prizorišču, lani sem celo enkrat ujel malo vetra, ko je bil na polju še sneg (blo ga je sam kake 3cm, spodaj pa kamni, tko da si rezultat na mojem bordu najbrž predstavljate). spot mojim potrebam zaenkrat ustreza.

LP

vse čestitke za začetek zimske sezone kajtanja david...

pri nas to žal še ni mogoče :( bi pa rad čimprej začel...po mojem se bom moral zapeljati kam drugam, morda se oglasim celo na jezerskem, vsekakor pa nekam kjer je vetrovno in sneg.

nism opazu boarda, oz. smuči...a to si šou na suho?

LP

Jezersko???

Ste pa mel hudicevo sreco da ste tam ujel veter!

Pomagal vam je samo tale mocan sever ki je prebil tele dni!

Jezersko smo ze veckrat cekirali in dalj od drsanja

in kuhanega vina nismo prisli, torej HURA

za par fur ki ste jih naredil! Sicer pa v tolk celca

bols dela smowboard ali pa kar kajt dila, saj je sistem

cist enak!

dr.

• 2 weeks later...