peterkoman Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 kakšen kandidata al je že premrzlo? peter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusti Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 danes MFC od 11-te do 4. ure za 9-14 m2Mrzlo? Kakor za koga. Do 3.30 kar v redu, pol pa začne hitro stiskati in nasankajo ga prsti. Jutri burja in sončno, zato kdor ima čas in neopren mfc/fsl, kjer bo pač boljše. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 danes MFC od 11-te do 4. ure za 9-14 m2Mrzlo? Kakor za koga. Do 3.30 kar v redu, pol pa začne hitro stiskati in nasankajo ga prsti. Jutri burja in sončno, zato kdor ima čas in neopren mfc/fsl, kjer bo pač boljše. :D mfc je imel spet 3 vz več, in ker ni bilo razgonen evo mene jutri lp x btw ni zime za oblečene pingvine - beri suha obleha je zakon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 kakšen kandidata al je že premrzlo? peter pero, mal špeha pojej pa boš dober za par urc :wink:sploh je pa za večino v naših krajih tole zadnja šansa, ker bo drug teden 10 oC manj mogoče se pa še kak brazilc ojunači se vidmo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusti Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 @xman, sem si mislil, da bi bila z Valetom sama v fsl, zato sva se ustavila kar v mfc. Sinoči so imeli "brazilci" žur v Ljubljani ampak jutri verjetno ne bodo manjkali, vsaj nekateri.Katero firmo suhe obleke imaš, cena, kraj nabave, ima nogavice v sklopu obleke, pride kje voda noter, pa še kaj dodaj...pa ne samo hvalit, realnost nas zanima!Tuljoti (beri Italijani) so imeli danes kar nekaj suhih oblek, samo so prej šli domov kot sem prišel ven, da bi zbral kaj informacij. Lansko zimo sem oblekel eno obleko iz duema, samo me je grozovito tiščala okoli zapestij in vratu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 ej, ej ,ej,jaz mam sneg po hribih ti pa na vodoBRAVO, 1:0 zate ti ze vesPust brazilce ko jim lohk francelj zmrzne,jaz tud ne upam, sem ze preklopu na bundodolge gate, gojzarji, volnena kapca.....jasno in ne me hecat,Uzivajte ;-)dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 @xman, sem si mislil, da bi bila z Valetom sama v fsl, zato sva se ustavila kar v mfc. Sinoči so imeli "brazilci" žur v Ljubljani ampak jutri verjetno ne bodo manjkali, vsaj nekateri.Katero firmo suhe obleke imaš, cena, kraj nabave, ima nogavice v sklopu obleke, pride kje voda noter, pa še kaj dodaj...pa ne samo hvalit, realnost nas zanima!Tuljoti (beri Italijani) so imeli danes kar nekaj suhih oblek, samo so prej šli domov kot sem prišel ven, da bi zbral kaj informacij. Lansko zimo sem oblekel eno obleko iz duema, samo me je grozovito tiščala okoli zapestij in vratu. suha zgleda tako da imaš gumijaste manšete na vratu in zapestjih in si jih odrežeš tolk ta ti še kri teče. na nogah morjo bit neoprenski čevlji, ker drugače nisi nič naredil. notri se pa oblečeš klolikor je pač treba. za najhujši mraz uporabljam thinsulat kombinezon. mislim da dobiš pri sandiju v kp jadralno obleko za 70-80ksit, rokavice in kapuca še 10k, in če misliš dat za par zimskih dni 100k ti ostane glih še za pajaca v sepi :? jaz imam pa kar eno staro potapljaško lp x ps drgač pa za dons bolj bogo kaše spoh popoldne...gremo hitr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosk Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Predlagam da dodas se 30k pa gres v tople kraje v bermudah, hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts