Guest Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Eto, Nedelja 13.11. Kamniti pofočkal Letališče v Postojni. V Lj. kotlini megla, Postojna pa sonce, veter, kajt, najboljša kombinacija. Veter od ~4-7 m/s. Vlekl hudo dobr, skor mal preveč za brez sk8-ta. Za vse adrenalinske odvisneže (tisti, ki so sam na nogah), pa za skakat čist dost. Teren kompakten, raven, brez večjih krtovih graščin. Letališče postavlen tako nekako, sever-jug. Lokacija se mi zdi odlična, mogoče zna koga cesta motit k gre čist ob letališču. Jesen-zima, zna bit vse ok, brez problemov, za kej več bi se blo potrebno zment z upravo letališča kako pa kaj. Da ne bomo postali nezaželjeni. Slik žau ni, neki fotič nagaju, treba zamenjat. Ps-Kajt 5.5m2 (foil). No pa mojih 70kg. Miran, Fleksi rula, bolš neki oficial kupit kot kopijo. Mal več dnara ampak se splača. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Ni hudic,po takmule sporocilu se prasam a sem se postaral???Nekaj me daje emso!Bravo @kremencek za summaryzgleda da se nam starim kozlom ne da vec pisat!Postojna rules je in bo se naprej!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miran Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTREMIST Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 ment z upravo letališča kako pa kaj. Da ne bomo postali nezaželjeni. To pa kr predn nas naženejo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 Mal posearčaj forum, jaz sm že pisu en dopis za Levec... Zna bit pa kr zajeb zadeva ker se mi zdi da bi moral spremenit namembnost oz. registracijo... ment z upravo letališča kako pa kaj. Da ne bomo postali nezaželjeni. To pa kr predn nas naženejo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts