iztnem Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Klapa, 17.11. se odpravljam u Brasil. Je kdo od slo. kajtarjev še doli? kitemen, dej mi povej kake kajte je za uzet 8, 12 in 16 mam na paleti, sm pa muž ki mam 70 kg.Ti, kako so pa cene kajtov u Braziliji-Fortaleza?Uglavnem če kdo kej ve če so kaki naši doli naj javi!! Thanks!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Mislim da bodo vsi že doma do takrat... razn če nau koga premamlo tam ostat! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Aja, pa klele lahk mogoče najdeš še kaj informacij: http://www.kite-stuff.org/forum/viewtopic.php?t=188http://www.kite-stuff.org/forum/viewtopic.php?t=205http://www.kite-stuff.org/forum/viewtopic.php?t=206 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Iztok, evo nas doma :) Glede velikosti kajtov, odvisno kje bos:-150km juzno od Fortaleze: 16ke-100km severno od Fortaleze 12ke-300km severno od Foratleze 8ke Jaz ti predlagam da vzames vse tri velikosti - itak mas 2x po 30kg dovoljene opreme. Se pa je zgodilo da je tudi v Taibi pihalo za 8ke (30kts), dva dni prej pa komaj za 16ke. Na Best razprodaji so bili kajti tudi po $150 :)) (avkcija), drugace pa je kar drago oz. primerljivo z cenami pri nas v stacunah (visoki davki). Ali bo se kdo nasih doli ne vem - mislim da se nas je vsaj glavnina vrnila, Tus and Co. pa pridejo koenc tedna.... Damjan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted November 9, 2005 Author Share Posted November 9, 2005 Klapa hvala za info, nekako sm si že zamislu kako naj bi zgledalo dol in kake kajte uzet. LPI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stajerc Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Mene pa zanima kolk te je pršla povratna karta do brazilije in od kod letiš in kje prestopaš!A maš namen it kr sam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted November 10, 2005 Author Share Posted November 10, 2005 BENETKE, MILANO, SAO PAULO, FORTALEZA. GREM S PUNCO. RIDE HARD! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grega Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 In res smo ze doma....Karta cca 200.000 +Fantje to je odklop, bi pa Damjana vprasu kako je z vetrom, ker se mi zdi da pocasi ponehuje......ali nisam bas siguranP.S.:vse so sutaste razen izjem ki potrjujejo pravilo....Pozdrav na primorsko, kranj, logatec pa ko vas j......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polonca Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 BENETKE, MILANO, SAO PAULO, FORTALEZA. GREM S PUNCO. upam, da nisi ze kupu te karte...nocna mora..... 2 dni letalisc... no ja mogoce.. imas pa ti kaj boljs ure letov k mi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iztnem Posted November 11, 2005 Author Share Posted November 11, 2005 verjamem, da je nočna mora, ampak preko lizbone je nisem dobil. edino to je kul, k čakam u milanu in s.p. po cca 2-3 ure. LPI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts