Jump to content

Ena ideja

Guest

Recommended Posts

Mam eno idejo glede kajtov na sploh.

Kot sem že na nekaj forumih, predvsem foto forumu, zapazil, da imajo objavljene teste fotoaparatov in njihovo ceno, ta info je non-stop dosegljiv vsem uporabnikom in spravljen na vedno dosegljivem linku.

Zdej me pa zanima, če je možnost, da bi se taki testi (kajtov seveda) dal v en skupen koš, da bo blo to skoz dosegljivo, za vse nove kajtofile in seveda tudi tiste, ki so že prehendlali veliko vetra v rokah. Pa ne mislim zdej link Novice, ampak tko nekako Recenzije kajtov al pa kej tacga,pa zraven testa bi bla pol menja, okvirna cena, najbljižja dobava, ocene kajta z zvezdicam, vseh ki so ga sprobal, ipd. Aja pa pač razvrščeni bi bli po proizvajalcih, pa pol bi se dal, da bi lohk nekdo, ki želi info samo o foilih, tud ta info o vseh foilih vn dobu. No pa vse pritekline zravn bi tud lahk ble, skejti, trapezi, bar-i (tud pivski :lol: , če kdo hoče), itd itd.

No to je to. Sam ena od idej za morebitno še večje dogajanje na forumu.

Lep kamnit pozdrav. 8)

M2C:

Dobra ideja, vendar v SLO bl težko izvedljiva...

1. kajtov (predvsem najnovejših) pr nas ni oz. so 1/2 leta kasnej kot drugje - in vse se prebere že na drugih forumih

:idea: no, lahko tud kasnej, tud "starejši modeli" itd... da imajo tudi slo kupci nekaj na slo kite sceni

2. če so že najnovejši, jih majo predvsem SLO uvozniki, ki bodo seveda hvalili svojo robo - nepristranskost?

:idea: nepristranski (mešan) tim ljudi??? Jaz se javim za testerja prec - pogodbeno nisem vezan na nobeno kajt firmo! :D Tud kajta ne furam od nobene firme če že hočte!

3. reviewi že obstajajo, samo ne v slovenščini

4. ideja pa je dobra :wink:

Kaj pravite drugi?

Mam eno idejo glede kajtov na sploh.

Kot sem že na nekaj forumih, predvsem foto forumu, zapazil, da imajo objavljene teste fotoaparatov in njihovo ceno, ta info je non-stop dosegljiv vsem uporabnikom in spravljen na vedno dosegljivem linku.

Zdej me pa zanima, če je možnost, da bi se taki testi (kajtov seveda) dal v en skupen koš, da bo blo to skoz dosegljivo, za vse nove kajtofile in seveda tudi tiste, ki so že prehendlali veliko vetra v rokah. Pa ne mislim zdej link Novice, ampak tko nekako Recenzije kajtov al pa kej tacga,pa zraven testa bi bla pol menja, okvirna cena, najbljižja dobava, ocene kajta z zvezdicam, vseh ki so ga sprobal, ipd. Aja pa pač razvrščeni bi bli po proizvajalcih, pa pol bi se dal, da bi lohk nekdo, ki želi info samo o foilih, tud ta info o vseh foilih vn dobu. No pa vse pritekline zravn bi tud lahk ble, skejti, trapezi, bar-i (tud pivski :lol: , če kdo hoče), itd itd.

No to je to. Sam ena od idej za morebitno še večje dogajanje na forumu.

Lep kamnit pozdrav. 8)