Jump to content

BOW alternativa?

miha

Recommended Posts

• 1 month later...

Cav

Evo tukaj sta še tri filmčke od GK Sonic kitu.Debato o tem kaitu sem spremlajl tudi na drugih forumih je zelo "vroča".Bile so neke porodne težave na test kitih ampak jih bodo do prihoda na tržiče odpravili.Ker sam kupujem kaite bo to verjetno moja izbira in sicer 11m2, kjer je bil vožen na testih pri 12 do 30 vozlih.Opa in potem bo to edini kait :D

ftp://ftp2.globeriderkites.com/globerid/Sonic14lite1.wmv

http://212.67.202.191/~kitemad1/Sonicabuse.wmv

http://www.funandkite.com/v2/videos/waveriding-hardelot-6-nov-2005.wmv

Pa še en prispevek iz tujega foruma:

http://www.kiteforum.com/phpbb/viewtopic.php?p=275398&highlight=#275398

Mah CBOW, Sonic, Rapture2,... vse je "isto" - en je mal bol odprt en je mal manj, en ma takšen bridle drug drugačen, vsi so pa SLE (Supported Leading Edge) kajti s precej enakimi bonbončki.

Torej Sonic ni klasičen "C" kajt kot alternativa SLE kajtom - kot je hotel pokazat miha... :idea:

Je pa alternativa CBOWu ja :)

ja ja, nisem hotel nove teme odperat :wink:

Saj Sonic je alternativa,kaj ne.

Samo za boljsi obcutek,

na Obertauren-u so avstrijke letele z Crossbow kajti, 16,2x 12, zelo impresivno in ce decva z 50kg drzi 16tko BP suvereno! In se ne cudit ce boste VSI v naslednjih letih prestopili na SLE kajte. Resno mislim. Ze naslednja sezona bo pokazala koliko bo sploh se ostalo klasike. Za vse tiste ki jim SLE ne leti, naj se najprej naucijo letet in potem sodijo!

dr.

• 2 weeks later...

Kar zanimivo, samo mislim da tole ni samo 10knot, mal so zzzzzzzvvvvvrrrrc

Fant ma mal vec power-a v nogah kot so priznali, tud voda mi kaze mal vec.

Ne nic nimam prot kajtu, cist super zadeva, en kajt dve dile in to je vse. Velja vecji dela za vse SLE variante.

Definitivno je mraz, me zebe se ko gledam.

A u kajt zraven, ja Dinozavri so ze izumrli davno tega. Ce je bil kdo pozoren vceraj v Lescah so Sportpoint-ovci

gonil eno rdeco zadevo ki diha za ovratnik Speedu v hitrosti in kotu v veter, ostale "klasicne" zadeve tko nimajo sanse!

Bomo vidl!

dr.

• 3 weeks later...

Zdravo Aleš iz Maribora,kot sem povedal bo podroben test GK SONICA objavljen v torek po prvih vtisih pa lahko povem,da je kajt enostavno neverjeten.Nikoli ne bi verjel objavam po mednarodnih forumih,o izjemnih karakteristikah tega kajta,če ga ne bi kar izčrpno testiral sam.

Podrobnosti sledijo.....

Lp Aleš