matevzi Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Èisto na kratko: S punco sva bila od 23.8-11.9.05 Spanje: 0 Eur naplažiHrana: Èezmerno drago v trgovinah, restavracije- normalnoPijača: NEPIJEM ! Najpomembnejše: VETER: Skos in sploh vedno vse dni!!! (Meletemi, začel na dan ko sva prispela in odšel na dan odhoda.) Punco sem naučil v desno v levo še bolj tako tako.. (Ker je preveč pihalo) Kaj sem vozil? Dvakrat 14ko, dvakrat 6ko, vse ostalo 9ka!!! kje točno sva bila:http://www.paroskite.gr Val se naredi tak kot na Pelješcu- torej bl en drek! vse ostalo je za surferje, oz. če vam paše tudi kitarje samo je side of! Slike in kakšen film pa sledijo, ko se priklopi shrani.si, ali pa, ko mi kdo pove kje jih lahko shranim! LP, MAtevž in Mina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gormla Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 To si bil torej v Poundi.Kako si pa dol prišel.Ker avion direkt na ta otok ne leti,kakor jaz vem.A sišol do Aten in potem z ladjo.Jaz imam namen it konec septembra začetek oktobra,če bo kaj denarja :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
matevzi Posted September 17, 2005 Author Share Posted September 17, 2005 šla sva z ladjo it Benetk... patras pol pa še mal po Atenah.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LukaB Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Ja sam pred nekoliko godina bio na Golden beachu i New golden beachu. Offshore i gusty tako da nije bilo nesto.. ali zato Pounda je ostala u lijepom sjecanju - pijesak, sideshore i plitko..Pogotovo oni koji uce - njime je fantasticno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 http://kite-stuff.org/images/trips/Paros2005/tb_pic01.jpg ŠMLJ KLICK :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts