urosk Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 A ma kdo kaksno idejo kam bi lahko sez z zeno in 3m starim sinom za kak teden, konec oktobra. Razmisljal sem o egiptu, kanarskih sam ne vem kako je takrat z vetrom in ceno aranzmajev. Ce bi bla kaka dobra napoved bi sel tudi kam proti Zadru. ce ma kdo kak nasvet?hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samo Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Peljesac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miran Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 A ma kdo kaksno idejo kam bi lahko sez z zeno in 3m starim sinom za kak teden, konec oktobra. Razmisljal sem o egiptu, kanarskih sam ne vem kako je takrat z vetrom in ceno aranzmajev. Ce bi bla kaka dobra napoved bi sel tudi kam proti Zadru. ce ma kdo kak nasvet?hvala Pred Zadrom,,,cca 25ko,,, burja in jugo --> Sabunike, pri Ninu... spot je kar lep, za starejše otroke tudi primeren ker je dosti mivke in ni dolgčas :) lp, miran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3g Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 A ma kdo kaksno idejo kam bi lahko sez z zeno in 3m starim sinom za kak teden, konec oktobra. Razmisljal sem o egiptu, kanarskih sam ne vem kako je takrat z vetrom in ceno aranzmajev. Ce bi bla kaka dobra napoved bi sel tudi kam proti Zadru. ce ma kdo kak nasvet?hvala Egipt, Hurghada, hotel Magawish. - veter je ok- voda je topla (lahko še vedno brez neoprena kajtaš)- soba je kolkr tol OK- cena polpenziona do 30 EUR- od sobe do kitespota 50m- avion - lastminute itd... ko pridem nazaj v SLO bom napisal še kaj več in dal tudi ornk ponudbo z letom iz Brnika, po 24.10.2005 lp3g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 mene isto zanima!!?? ampak v zadru nimajo mame in otroc kaj delat, ker nobembra je na burji ze mraz kot prasica.... v egipt se jih pa enostavno ne upam peljat, ker sem nazadnje ko je zmanjkal alkohola za ratkužvat prebavni trakt fasal hude prebavne težave, ena punca k je mal več okrog bluzila in se ni samo v hotelskem kompleksu držala pa tifus! t i f u s ja! je pa vreme še decembra super... pelješac je tud mrzel, sardinija bi bla mogoče takoj zdele v septembru isto južna francija... v grčijo ne morem ker pes ne more spat cel dan, oziroma mu ne upam dat tok uspavala...vse avijonske varijante tud odpadejo... torej dlje bom iskal primerno destinacijo večja verjetnost je da bomo doma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miran Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 ampak v zadru nimajo mame in otroc kaj delat, ker nobembra je na burji ze mraz kot prasica.... ja, se podpisem pod tole, cisto zares,,, pa ni problem samo mraz in burja,,,je izven sezone dol kot da bi vsi izumrli.... lp, miran Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
big dog Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Oktobra, Novembra je najbolje na Cap Verdskih otokih (Sal). Topla voda (24 stopinj), topel zrak (29 stopinj) in zelo zanesljiv veter - poglej http://www.windfinder.com/windstats/windstatistic_sal.htm V novembru je 86%, da bo cez 4 beauf. Kompas ima ugodne aranžmaje in leti tja iz Trsta. Kite spot na hotelski plaži, otroci se igrajo v bazenih ali v morju, ti kajtaš - IDILA. Mi gremo tja se z nekaj druzinami - verjetno za božič in novo leto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LimonaNjam Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Ja, zelo dobra ideja pod pogojem, da se tudi v Hurghadi vremenu ne zmesa!! Tale link si ogledujem ze dobra dva meseca, cedim sline in bemtim nad uzitkarji, katere "nadzorujem" v pop_up oknu... (ali klik na vrhu Camera) http://www.colonawatersports.com/home.htm Na vrhu so povezave do vremenske statistike, prognoze, skratka vse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosk Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 Capo verde se mi zdi kar drag, razen ce ne dobis last minute, egipt je zanimiv samo na hrano in higjeno moras pazit full. Ja na sardeniji bil konec oktobra in bilo je ok sam vse je ze blo zaprto in dokaj pusto. Bomo cakali last minute in upam ne ostali doma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tadej Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 lahko tud tole pogledaš, sem naredu en obsezen poročil nekaj časa nazaj.... karte so lahko zeeeelo ugodne z nekaj sreče na www.condor.com http://www.kite-forum.com/forum/viewtopic.php?t=1241 veter tudi zna biti čist ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts