Jump to content

vijaki?

pohansir

Recommended Posts

V Obsešnu smo jih imel, v Četrtek jih je en model kupil zadnjih 7 setov po 8 kom. Cena je bla 199 sit za set. Ne vem sicer, zakaj bo rabil 56 šravfov.

Poizkusi ga najti, kajti mi jih ne bomo več naročali-zdej so že vsi smerniki m

z metričnimi navoji.

Čao,

Bojan

V Obsešnu smo jih imel, v Èetrtek jih je en model kupil zadnjih 7 setov po 8 kom. Cena je bla 199 sit za set. Ne vem sicer, zakaj bo rabil 56 šravfov.

Poizkusi ga najti, kajti mi jih ne bomo več naročali-zdej so že vsi smerniki m

z metričnimi navoji.

Èao,

Bojan

OK colskih navojev ne bom komentiral, ker vsakemu svoje, ameriske dile pol pa sranje enako je z wake boardi in vezmi.

@Bojc mate v shopu se kaj "shoegum-a" eno tubo da se zaflikam al pa dve??

dr.

ej TI K SI USE SRAUFE KUPU javi se in mi jih takoj dej 8 :!: 8)

Ja.. EJ TI....jest rabm tud štiri šraufe.

@ Pohansir: Dej ko boš najdu napiš kje si najdu...al pa kr kup še štiri več in me kontaktiraj.

lp

Tripy

Stari kozli Vam zelijo veliko srece pri iskanju :roll:

dr.

• 4 weeks later...
  • 11 months later...

Jaz delam desko iz stirodurja in steklenih vlaken (beri:ta vikend se druga plast tkanine, smerniki, ...; Uglavnem vse do barvanja).

Za smernike in za strapse sem v stirodur vstavil ploscice iz vezane plosce in v te ploscice sem vstavil sornike iz medenine! Na zalost sem dobil samo tiste, ki se razsirijo in nisem smel posebej na debelo pacat s epoxijem. V te sornike pa gredo vijaki+podlozke iz rostfrei-ja!

VSE SE DOBI V MERKURJU!!! Vijaki iz rostfraja so za djabe, sorniki pa so malo drazji (16 kom=jurja).

Vse skup dokumentiram sproti, da se bom lahko pohvalo s kaksni slikco. :twisted:

LP +3fff

Jaz delam desko iz stirodurja in steklenih vlaken (beri:ta vikend se druga plast tkanine, smerniki, ...; Uglavnem vse do barvanja).

Za smernike in za strapse sem v stirodur vstavil ploscice iz vezane plosce in v te ploscice sem vstavil sornike iz medenine! Na zalost sem dobil samo tiste, ki se razsirijo in nisem smel posebej na debelo pacat s epoxijem. V te sornike pa gredo vijaki+podlozke iz rostfrei-ja!

VSE SE DOBI V MERKURJU!!! Vijaki iz rostfraja so za djabe, sorniki pa so malo drazji (16 kom=jurja).

Vse skup dokumentiram sproti, da se bom lahko pohvalo s kaksni slikco. :twisted:

LP +3fff

Vse lepo iz domacih logov, pohvalno,

Za fine, strapse, padse, poklic!

Pri naslednji deski pa se za inserte, ti tud do Merkurja ne bo treba

ker jih dobis ppo povzetju!

Jani GOLTES

TELEFON:(+386)-3-563-30-30

TRGOVINA-TELEFON: (+386)-3-563-30-30

dr.lojz

Pozdrav

Predenj se lotim naslednje se vsekakor oglasim. Na tej mi manjka samo se barvanje - aha pa fino brusenje. Vikend je bil prekratek.

(Nabavil dvokomponentne barvo: v lokalni trgovini dobim vse odtenke in mesajo na 1 dcl. Ampak ni expoxy based-je neke druge sorte za colne)

Desko sem oblekel 2x s 300g ( + 20*20 cm pod noge - tretja plast) tkanin in je kar pridobila na tezi. Sicer pa je bila prej peresno lahka. Pomoje sem pretiraval.

Strapse sem ze prej kupil v trgovini extreme. Za padse pa sem si pogledal Koroski home-made arzenal in izbral Spar puzzle za otroke.

Ta je bila bolj ucni projekt in design za zacetnika (kar sem na polno). Ko bom ze vedel kaj hocem pa si naredim raketo :P

LP