pohansir Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 dejte mi prosm povedat kje se dobi rostfraj vijake s colskim navojem (za smernike)!? men se bo zmesal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skiper Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Hola Rostfrei?? hmm, probi MDM d.o.o., na Tržaški. Ce se peljes iz centra proti Dolgemu mostu, je prodajalna na desni strani mal naprej od Reno servisa oz. tik pred Petrolom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojan Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 V Obsešnu smo jih imel, v Četrtek jih je en model kupil zadnjih 7 setov po 8 kom. Cena je bla 199 sit za set. Ne vem sicer, zakaj bo rabil 56 šravfov.Poizkusi ga najti, kajti mi jih ne bomo več naročali-zdej so že vsi smerniki mz metričnimi navoji. Čao,Bojan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
breg01 Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Imajo jih v navtični trgovini KAMM BTC hala 18 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pohansir Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 biu sm ze v mdm in v kamm in nimajo ne eni ne drugi. use majo sam colskih navojev ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pohansir Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 ej TI K SI USE SRAUFE KUPU javi se in mi jih takoj dej 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 V Obsešnu smo jih imel, v Èetrtek jih je en model kupil zadnjih 7 setov po 8 kom. Cena je bla 199 sit za set. Ne vem sicer, zakaj bo rabil 56 šravfov.Poizkusi ga najti, kajti mi jih ne bomo več naročali-zdej so že vsi smerniki mz metričnimi navoji.Èao,Bojan OK colskih navojev ne bom komentiral, ker vsakemu svoje, ameriske dile pol pa sranje enako je z wake boardi in vezmi.@Bojc mate v shopu se kaj "shoegum-a" eno tubo da se zaflikam al pa dve??dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusti Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Tehnocom d.o.o., MB, 02 450 2140, 041 612989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boron Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Ha, jeseni so jih imeli v freestylu komplete s (sicer zelo lepimi) podložkami za 1900 sit 2. Ja, dva šravfa za dva jurja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pohansir Posted June 13, 2005 Author Share Posted June 13, 2005 tehnocom je dobra ideja. ze kontaktiram...tista dva sraufa za 2 jurja si pa lahko v rit utaknejo! tako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripy Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 ej TI K SI USE SRAUFE KUPU javi se in mi jih takoj dej 8 Ja.. EJ TI....jest rabm tud štiri šraufe. @ Pohansir: Dej ko boš najdu napiš kje si najdu...al pa kr kup še štiri več in me kontaktiraj. lpTripy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 ej TI K SI USE SRAUFE KUPU javi se in mi jih takoj dej 8 Ja.. EJ TI....jest rabm tud štiri šraufe. @ Pohansir: Dej ko boš najdu napiš kje si najdu...al pa kr kup še štiri več in me kontaktiraj. lpTripy Stari kozli Vam zelijo veliko srece pri iskanju dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pohansir Posted June 14, 2005 Author Share Posted June 14, 2005 zgleda da se bom mogu spet za ztruznco spraut in zdrejat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mace Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Ma pejte v klinični center pa rečte kakemu kirurhu da vam jih da. Lahko tut jst fotra prašam če lahko kej dobi sam nam šu do tja še keke 14 dni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripy Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Kje so pa kakšni servisi za wakeboarde, ker jest sem te k jih mam zdej na dili, odšraufal iz wakeboard-a!?! lpTripy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Sraufi part II@pohansir daj najprej na tabelo poglej preden zalaufas drejbank, kva pa ce so levi navoji pol ste res u rit @liqidforce, prodajate wake in kajte mate rezervne vijake al ne za fante dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miran Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Vsem ki iscete colske vijake,,,poskusite ULMER MB http://www.ulmer.si/ Tel. 02 33 24 991,,,pa veliko srece lp :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tipos22002 Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 041 785258 MIBRA, Marko mi je ime, poklič pa ti jih zrihtam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tefff Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Jaz delam desko iz stirodurja in steklenih vlaken (beri:ta vikend se druga plast tkanine, smerniki, ...; Uglavnem vse do barvanja). Za smernike in za strapse sem v stirodur vstavil ploscice iz vezane plosce in v te ploscice sem vstavil sornike iz medenine! Na zalost sem dobil samo tiste, ki se razsirijo in nisem smel posebej na debelo pacat s epoxijem. V te sornike pa gredo vijaki+podlozke iz rostfrei-ja! VSE SE DOBI V MERKURJU!!! Vijaki iz rostfraja so za djabe, sorniki pa so malo drazji (16 kom=jurja). Vse skup dokumentiram sproti, da se bom lahko pohvalo s kaksni slikco. LP +3fff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted June 19, 2006 Share Posted June 19, 2006 Jaz delam desko iz stirodurja in steklenih vlaken (beri:ta vikend se druga plast tkanine, smerniki, ...; Uglavnem vse do barvanja). Za smernike in za strapse sem v stirodur vstavil ploscice iz vezane plosce in v te ploscice sem vstavil sornike iz medenine! Na zalost sem dobil samo tiste, ki se razsirijo in nisem smel posebej na debelo pacat s epoxijem. V te sornike pa gredo vijaki+podlozke iz rostfrei-ja! VSE SE DOBI V MERKURJU!!! Vijaki iz rostfraja so za djabe, sorniki pa so malo drazji (16 kom=jurja). Vse skup dokumentiram sproti, da se bom lahko pohvalo s kaksni slikco. LP +3fff Vse lepo iz domacih logov, pohvalno,Za fine, strapse, padse, poklic!Pri naslednji deski pa se za inserte, ti tud do Merkurja ne bo trebaker jih dobis ppo povzetju!Jani GOLTESTELEFON:(+386)-3-563-30-30TRGOVINA-TELEFON: (+386)-3-563-30-30 dr.lojz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tefff Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 Pozdrav Predenj se lotim naslednje se vsekakor oglasim. Na tej mi manjka samo se barvanje - aha pa fino brusenje. Vikend je bil prekratek. (Nabavil dvokomponentne barvo: v lokalni trgovini dobim vse odtenke in mesajo na 1 dcl. Ampak ni expoxy based-je neke druge sorte za colne) Desko sem oblekel 2x s 300g ( + 20*20 cm pod noge - tretja plast) tkanin in je kar pridobila na tezi. Sicer pa je bila prej peresno lahka. Pomoje sem pretiraval. Strapse sem ze prej kupil v trgovini extreme. Za padse pa sem si pogledal Koroski home-made arzenal in izbral Spar puzzle za otroke. Ta je bila bolj ucni projekt in design za zacetnika (kar sem na polno). Ko bom ze vedel kaj hocem pa si naredim raketo LP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted June 20, 2006 Share Posted June 20, 2006 @ Tefff: super! Pazi samo da ne boš šel pacat kej 1K če delaš 2K (barva, lak,...) ker boš mel sraje... Puzzli za padse delajo a ne matevzi, Boron? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tefff Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Nekaj slik board-a v nastajanju (1 plast vlaken). Je pac nemogoce delat in slikat, ko se paca z epoxijem (kar pa je vsem, ki so to kdaj probali, jasno). LP zaenkrat+3fff[/img]http://www.hostimage.org/img/106369642.jpg[/img][/img]http://www.hostimage.org/img/8968257.jpg[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tefff Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 OK it's official: I can't insert an image :-{O[/img] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjaz Posted June 22, 2006 Share Posted June 22, 2006 Colski vijaki.. Tudi jaz jih iščem.. In sem jih tudi našel, dvomim pa da so rostfraj.. Imajo jih tukaj http://www.rotar.si/deli.htm Sem poklical in preveril. Sori če govorim kar ste že ugotovili ker nisem prebral vseh sporočil! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts