sash Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Najmanj 300m od obale je mivka. Morje na tem mestu je nizko, primerno za nas začetnike na vodi. Vsem priporočam ta kraj saj je oddaljen od ljubljane komaj 3 urce. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tripy Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 3 ure...hmmm....men se je zdel da smo bili dol v dobri uri. lpTripy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 3 ure...hmmm....men se je zdel da smo bili dol v dobri uri. lpTripy Ej vi rakete, gorenci rabmo 2h pa mal cez, glih prov!dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosk Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Odlicno za zacetnike, prej ali slej vsak zacetnik svoj kolicek najde. V vodi jih je ogromno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boron Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Ja, pa veter je konstanten da je kaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sash Posted June 14, 2005 Author Share Posted June 14, 2005 Odlicno za zacetnike, prej ali slej vsak zacetnik svoj kolicek najde. V vodi jih je ogromno. Matru sem se, da bi sfuru na vodi, ko mi pa rata, sem zapel s štrikom za sejfti (v količek). Drgač pa ni take panike s temi količki, še zmeri bom hodu na ta spotek. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Lahko smo veseli da sploh imamo take spote z peščeno plažo in on-shore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 3 ure...hmmm....men se je zdel da smo bili dol v dobri uri. lpTripy Ej vi rakete, gorenci rabmo 2h pa mal cez, glih prov!dr. Heh mi primorci pa 25 min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gigi Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Bolj so veseli italjančki, ne pa mi k mamo skor 3h do tam... Èe bi mel velenkovci tako plažo pol pa ja Lahko smo veseli da sploh imamo take spote z peščeno plažo in on-shore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitemen Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Bolj so veseli italjančki, ne pa mi k mamo skor 3h do tam... Èe bi mel velenkovci tako plažo pol pa ja lažje se je preselit k pa plažo gradit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoNi Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Bolj so veseli italjančki, ne pa mi k mamo skor 3h do tam... Èe bi mel velenkovci tako plažo pol pa ja Lahko smo veseli da sploh imamo take spote z peščeno plažo in on-shore Saj ni tako hudo...drugod po večjih državah ljudje se vozijo še dlje samo da se jim zdi to normalno(ne samo kitat mislim tudi delat)....slovenci smo pač navajeni da imamo vse pri roki...heh....Slovenija is an allincusive country :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sash Posted June 15, 2005 Author Share Posted June 15, 2005 Ja sej, nemci, francozi,...kr neki časa traja da kam pridejo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts