Jump to content

kite kayaking

lux

Recommended Posts

svega i svašta :lol:

Men sam ni jasn kk urnaš, ker če maš v rokah kite pol ne morš met tud vesla ---> torej je treba met un kajak ke maš uzad en tak krmil ke ga upravlaš z nogam .... al je tuki kšnga druga fora.

pa glede na dokajšno nestabilnost kajakov bi znala bit stvar precej zabavna :twisted: :twisted:

Ja sej glih zaradi vodenja mora bit kšn keč s podnom. Logično bi blo, da bi imel podoben profil k surf, tko da se nagneš na bok in "zarežeš"vodo in to je zihr lažje na t odprtem, ker lahko manevriraš z nogami.Ampak tut vesu ne bi škodl met sabo(sploh mi, beginrji)

S kitom se da voziti kajak. Jaz imam kajak (playboat) , na katerega se montira smernike, ki so enaki kot pri deski. Rob kajaka je oster, ker je namenjen surfanju po valovih. Iskreno povedanozna biti stvar malo neugodna če te obraca in ne znas eskima brez vesla. Ko bos probal mi sporoci. Predlagam da uporabis fojla z majhno kvadraturo.

S kitom se da voziti kajak. Predlagam da uporabis fojla z majhno kvadraturo.

Kar se kajaka tice ciso pravilno razmislanje, v bistvu gre za buggija na vodi. Z kajakom se bo treba ulezt na kanto torej potrebujete ta velke kajte, smernika in ostale pripomocke pozabite so jih znalci ki so se stem ukvarjali tudi! Skratka kajak kokrkoli mu ze recete /te ta male varijante/ tud z kaksnim sit on top bi slo, kajt pa mora biti tolk velik da mal prvzdiguje, ker takoj ko boste v vodi mu vzamete se kaksen meter vetra dokler se ne boste ukvihtali na kanto! Smo probal tud z knee boardom in je vec kot hec!

dr.lojz