damjan Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 .... in da ne boste rekli, da sem tiho: tudi danes se bo drajsalo nekje v Istri na jugo. Damjan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gusti Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Lahko našteješ kandidate - spote? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 .... in da ne boste rekli, da sem tiho: tudi danes se bo drajsalo nekje v Istri na jugo. Damjan Ampak rajcat pa znate Men ne kaze ta bolpo aladinu bo tko obrnu da boste lohk 360 z kajtom obracalGuru OKWindinder tudrezultat2:1Torej Boal pa nedr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted May 17, 2005 Author Share Posted May 17, 2005 Mozni spoti: Umag, Dajla, Busola Nasa DADA ga nekaj "biksa" (tudi vceraj ni napovedovala vetra), HR aladin je ze boljsi, napoved za pomorce pa je ohrabrujoca (sploh bi bilo treba biti nekje na srednjem oz juznem jadranu sedajle :? ) Trenutno Portoroz kaze 5m/s SSW, predpiranska boja 7-8m/s smer 213, sinopticka postoja u Puli 1m/s SE, "ocividec" iz Lanterne pa pravi da "nic se ne piha" - no pol se pa naj clovek odloci. Jaz grem! :wink: Damjan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr.lojz Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Mozni spoti: Umag, Dajla, Busola Nasa DADA ga nekaj "biksa" (tudi vceraj ni napovedovala vetra), HR aladin je ze boljsi, napoved za pomorce pa je ohrabrujoca (sploh bi bilo treba biti nekje na srednjem oz juznem jadranu sedajle :? ) Trenutno Portoroz kaze 5m/s SSW, predpiranska boja 7-8m/s smer 213, sinopticka postoja u Puli 1m/s SE, "ocividec" iz Lanterne pa pravi da "nic se ne piha" - no pol se pa naj clovek odloci. Jaz grem! :wink: DamjanNajjaci ostaju dr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damjan Posted May 18, 2005 Author Share Posted May 18, 2005 Umag, pihne jugo 17-20 kts, uro in pol na polno :) Damjan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peterkoman Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Damjan, nehaj! mene že ob živce spravljaš :wink: banda hudičeva :wink: peter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 18, 2005 Share Posted May 18, 2005 Umag, pihne jugo 17-20 kts, uro in pol na polno :) Damjan lahko je bit pameten če si v portorožu! x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts